"Jag vet inte vad ni betalt för bandet, men oavsett pris så var det var värt det!" 

_________________________

"Magnificent överträffade alla förväntningar och höll dansgolvet fullt (!) i tre timmar, oslagbart.
Jag och min fru kan varmt rekommendera Magnificent till såväl fester som bröllop.
När vi såg oss omkring efter band till vårt bröllop så var det en sak som slog oss - de allra flesta låter likadant. Samma sekund vi lyssna till Magnificent så fångades vårt intresse.
De har ett eget sound som går igenom all musik de framför. Ovanpå det Jag vill ta tillfället i akt att varmt berömma Magnificent framförande. De har även en bred repertoar som innehåller alltifrån Avicii till Monica Zetterlund till Rage against the machine.
Det var mycket imponerande att se hur fort de växlade mellan låtarna när det behövdes, hela tiden extremt lyhörda för publiken.
Simon, med sin bakgrund inom Jazz, var mycket noggrann och serviceinriktad i all sin kommunikation med mig. Det gjorde vårt beslut ännu enklare.
Jag och min fru kan inte nog beskriva hur lyckad vår bröllopsfest blev. Efter bröllopet har jag fått frågan från över 15 gäster som var på bröllopet, “Vad hette bandet?”.
Magnificent är helt enkelt det näst viktigaste att ta med er till bröllopet (efter din partner som förstås är viktigast)." /Stefan

_________________________

Jag är supernöjd med sång och musik och bandets medlemmar var hur trevliga som helst. /Anna

_________________________

TREVLIGA GRABBAR! HÖLL DET DE LOVADE. BRA SOUND! GÄSTERNA NÖJDA! /Hans

_________________________